Kontainer Copenhagen Too Good To Go tasker er landet på shoppen
(Danish version only)

Man skulle næsten tro, det var timet og tilrettelagt til at lande netop i dag på årets største udsalgsdag. Men hånden på hjertet, så er det tilfældigheder, der spiller ind.

Der hersker ingen tvivl. Vi er indædt modstander af Black Friday. Black weekend. Black November. Eller hvad det nu er tilbudsræset også bliver kaldt.

Vores holdning til Black Friday er uændret, men vi er blevet ramt af en ny virkelighed. Corona. Det har bestemt givet nye udfordringer og uforudsigelige konsekvenser. Lad os lige tage et skridt tilbage til foråret og dykke lidt ned i maskinrummet.

I februar måned var vi klar til at igangsatte en ny taskeproduktion med både velkendte og nye Kontainere. Cirka et år går der forud for at en Kontainer står pæn, lækker og klar på webshoppen.

I marts måned meldte Corona sin ankomst. Alt gik i stå. Alt kommunikation med vores produktionspartner i Tyrkiet gik i stå.

April måned gik. Maj med. Alt stod bare stille.

Juni kom. Det lysnede. Troede vi. Vores produktionspartner i Tyrkiet var oppe at køre igen. De havde sørget for at få syet taskerne i en fart for at hjælpe os. Uden at fortælle os det. Av, for søren!

Til vores store skuffelse havde de også glemt alt om den  lange snak vi havde haft i februar omkring tilretning af mønstre og modeller.

Hele efteråret er derfor gået med at snakke frem og tilbage om, hvad der skulle blive af de stakkels Kontainere, som ikke kunne leve op til vores standard.

Vi kunne simpelthen ikke nænne, at de ikke skulle leve videre. Hverken overfor Kontainerne eller vores tyrkiske partner, som havde brugt mange ressourcer på at fremstille dem. Det er stadig mega lækre tasker, der simpelthen er for gode til at lade gå til spilde.

Så et forlig blev indgået. De landede hos os i sidste uge. Lige i tide til at nå at komme under juletræet, på ønskelisten og være med i kampens hede på en sort fredag. Lækre små Kontainere der søger skønne kvinder, de kan forkæle.

Skønhedsfejlene vil du højst sandsynlig ikke opdage. Men vi ved, de er der. Derfor har Kontainerne fået en stærk reduceret pris. Er du i tvivl, om det er noget for dig eller din kære? Bare rolig – vi bytter helt indtil den 15. Januar 2021.

Uanset hvor meget man end planlægger, så ville livet, at vi ikke helt skulle undvære Black Friday. Eller måske den i år skulle omdøbes til Corona Fredag?

Kærlige hilsner fra

Camilla

Ejer, designer og kvinden-med-de-høje-taskestandarder